Socialdemokraterna har skrivit under ett avtal som innebär följande: " Enligt Barcelonaavtalet får inget i den svenska lagen förhindra muslimer att etablera sig i samhället utan att behöva göra avkall på islam, muslimska seder, dess kultur eller tradition." Muslimer har därför full rätt att ta över Sverige när de kommer i majoritet.

     

     Muslimer får alltid gehör för sina krav även om de helt strider mot vår egen syn på kultur., jämställdhet, eller går emot vår egen juridik. Islamiseringen ökar och breder ut sig i en allt snabbare takt. Varför har vi plötsligt accepterat parallell samhällen med allt vad det innebär? Svaret på detta heter Barcelonaavtalet som socialdemokraterna skrev på den 28 november 1995 som ger islam fritt utrymme att ta över nationen från den svenska befolkningen.

  


                                Den svenska flaggan bränns.

     Avtalets krav var bl.a. följande:

     1. Öppna upp Europa  för fri invandring från den muslimska världen.

     2. Förbjud lagar, regler och byråkrati som försvårar, förhindrar eller omöjliggör     muslimska intressen eller muslimsk religionsutövning eller koranens lära.

     3. Underlätta spridningen av islam i Europa.

     4. Främja attityder som ger en positiv bild av arabisk kultur.


Argumenten för att skriva under detta avtal var:

1. Arabländerna kan leverera olja och gas som i över hundra år.

2. Europa behöver billig, lågutbildad arbetskraft då de demografiska kurvorna pekar nedåt.


     Barcelonaavtalet lade grundstenen för destruktion av den svenska nationalstaten den svenska civilisationen och möjliggjorde islams inflytande. Detta avtal har hållits hemligt vilket är ett förräderi mot Sveriges befolkning. Detta är ingen konspirationsteori, allting finns att läsa och media rapporterar en positiv bild för att inte oroa tittarna. Viljan att vara god är inte fel, men när socialdemokratin öppet erkänner att vi måste rädda andra för att rädda oss själva har man passerat en gräns, man har sålt ut Sveriges identitet för att rädda sig själva. Detta är inget annat än ett högförräderi. Några exempel:
                                                      Sharialagarna.


     Mördaren skriker "Allahu Akbar" men hans identitet avslöjas icke. Knivmordet i Gävle, morden i Åbo, attackerna i Marseille, Paris och Manchester, kvinna som knivskars i Falköping. TV-hallåans kommenterade händelsen med motivet till händelsen är fortfarande oklar. Vid islamistiska terrorattacker är den muslimska religionen oviktig enligt media, trots hatet mot kristna och judar som är deras motiv.

     Andelen muslimer i Sverige lär öka till över 50 procent år 2050. Det vi ser är en etnisk rensning av befolkningen i Sverige och bakom detta återfinner vi  Socialdemokraterna och Barcelonaavtalet. De är vårt lands quislingar, men de begriper nog inte bättre. Godheten har blivit politik.


     Klockan är 1710 och det är +19,0gr

     God kväll

     Pelle