Sverige håller på att förlamas av en krämpa, ett tillstånd som saknar en logisk förklaring. Roten till det onda är Sverigedemokraterna. Man skyller allt på detta parti, man hör stöveltramp, ser facklor och marscherande trupp och en Wannzeekonferens dykande upp vid horisonten. Man sätter likhetstecken mellan Sverigedemokraterna och nazismen. Att beskylla någon för att vara nazist är idag det värsta man kan göra. Detta epitet bör inte användas då det tyder på okunnighet man försöker rädda sin politiska positionen genom att kränka motparten på ett skamligt sätt. Vi medborgare upplever i dag en unik .pinsam situation. Att över 1 miljon svenskar skall betraktas som idioter reflekterar man tydligen inte över. Man är så till den milda grad besatt av en fix idé att Sveriges välfärd får komma i andra hand. Allt som går emot SD är goda handlingar för detta parti representerar ondskan. Hur kan man komma fram till denna slutsats? Den enkla förklaringen är att de känner sig politiskt utmanövrerade, de har inte klarat av de politiska svängningarna. I skrivande stund når mig nyheten att någon moderat statsminister blir det ej

                

   Motiveringen till detta ställningstagande är att en sådan regering skulle bli beroende av SD. En statsvetare anser att systemet är på väg att implodera. Att en regeringsbildning är en komplicerad process är vi nog alla medvetna om, men valresultatet är klart och måste ligga till grund för de beslut som skall fattas. Jimmie Åkesson är uppriktig och säger att vi har goda skäl att anta att vi skulle få ett betydande inflytande över en moderatledd regering, inga kontakter har emellertid tagits.

   Den politiska charaden fortsätter trots att alla förstår att det inte går ihop varken matematiskt eller politiskt. En dödsstöt har utdelats mot Alliansens hjärta. etta hyckleri, denna illojala hållning hotar något större, nämligen borgerlig samverkan. Sedan Arvid Lindmans tid ha oändliga vedermödor lagts ner av generationer borgerliga politiker, detta hotas nu att förödas.

   Demokratin i Sverige håller nu på krackelera. Man kan inte skilja på knivar och gafflar. Om så SD bestod av djävulens anhang så står valresultatet fast. Nonchalerar man detta, så är det över 1 miljon svenskar som marginaliseras.

  

                              


   Sveriges medborgare kan nu reagera på två sätt. Att rösta är meningslöst eller på ren djävulskap lägga sin röst på SD. Det behövs en förändring, den politiska kartan måste ritas om Vi behöver stabilitet och inte kaos.


   Klockan är 1015 och det är +10,3gr.

   God morgon 

   Pelle