Samhället visar tydliga tecken på självdestruktivitet, ett tillstånd som det är svårt att beskriva med statsvetenskapliga begrepp. Rent konkret anklagar man Sverigedemokraterna för främlingsfientlighet, där man nu har övergått till epitetet "fascistiskt" eller "nazistiskt" parti. Vissa socialdemokrater jämför SD med terrororganisationen IS. Sverige har en formidabel förmåga att vända på allting. SD har konsekvent utsatts för mobbning och häxjakt under de senaste åren, allt har gjorts för att hålla partiet utanför demokratiskt inflytande. Helt tydligt är detta kontraproduktivt för SD ökar i alla opinionsmätningar. Detta är ett tydligt tecken på att något är fel. Sverige befinner sig i ett sjukdomstillstånd som inte liknar något i vår historia.

  

   
         Släpp inte fram denne man i regeringsförhandlingarna.


  
Dansk socialdemokrati uppmanar svenska folket att "rösta på SD". Motiveringen är att Sveriges statsminister "saknar korrekt verklighetsuppfattning". Detta är i högsta grad ett remarkabelt påpekande från en socialdemokrat i ett grannland. Man säger att invandringen är så allvarlig att den kan sänka den nordiska välfärdsstaten. Den svenska socialdemokratin tar inte problemen med invandringen på allvar, man blundar för den omfattande konsekvensen. Dansk socialdemokrati framhåller att Löfvén  måste helt ändra kurs i invandringsfråga för han följer inte svenskarnas röster, han är totalt tondöv.

   Parallellsamhällets konsekvenser har tvingat sjuksköterskorna i Kalmar att anordna en kurs i självförsvar. Man måste veta hur man frigör sig från de grepp som tas. Över 50 procent av de anställda på akuten i Kalmar har utsatts för hot eller våld i arbetet.

   FN:s migrationsavtal beskrivs som rådgivande. Avtalet är ett uttryck för globalistiskt tänkande, och något som inte skall inkräkta på nationalstatens suveränitet. Den slutliga versionen kommer att antas vid en konferens i Marrakech i Marocko den 10-11 december.

   

                            

   Kritik har riktats mot regeringens planer på att underteckna detta avtal. Oppositionen har inte fått någon information säger moderaternas talesperson. Det ena landet efter det andra har valt att hoppa av. Vår regering måste redogöra för de förhandlingar man haft under det senaste året. Det finns en risk att detta avtal blir tvingande på sikt. Avtalet är ogenomtänkt och kan få svåra konsekvenser för svenska kommuner och skattebetalare. Det krävs verklighetsförankring i debatten som vi ännu inte haft. Det räcker inte med världsfrånvända idéer på ett papper.

   Eftersom regeringsfrågan ännu inte är löst så kvarstår en viss osäkerhet kring Sveriges undertecknande. Så släpp inte fram Stefan Löfven!   Klockan är 1110 och det är +2,4gr. och regn

   God middag

  Pelle