Chauvinism är en överdriven och fanatisk nationalism som sänder rysningar genom det svenska etablissemanget. Välfärdschauvinism är en variant på detta tema som emellertid med all tydlighet kan lyftas fram med mer eller mindre subtila uttryckssätt. Sverige är det snällaste landet i hela EU, våra hjärtan är öppna och vi har hur mycket plats som helst. Dessa signaler skickar vi ut och sprids via våra ambassader i Mellanöstern.


    Rent konkret är landet uppdelat i två grupper av människor, de närande och de tärande, och en kamp pågår ständigt. Byråkrater, invandrare, arbetslösa, socialbidragstagare och akademiker har fösts ihop i gruppen "tärande" De politiska partierna, Front National i Frankrike, Sannfinländarna i Finland, Fremskrittspartiet i Danmark och Sverigedemokraterna tillhör gruppen "de onda", eller högerextremisterna enligt vår statsminister

    Sverige skryter med sin välfärdschauvinism, landet med det goda hjärtat, ett föredöme för alla andra länder, men man förtränger en tickande bomb. Invandrare från Mellanöstern röstar idag på socialdemokratin, helt förståeligt, men hur länge? Vad händer när vi fått ett islamskt parti som på demokratisk väg tar över makten? Det är dessa konsekvenser vi redan idag måste beakta. Vi talar föraktfullt om Ungern och Polen som har en annan syn på invandringen, kanske för de har upplevt ett världskrig, de har varit ockuperade som Sverige har sluppit.


    Sverige - det godhjärtade landet blöder ekonomiskt. Det är dyrt att visa upp sig som ett välfärdschauvinistiskt land i EU,  och det är medborgarna som får stå för notan. Det finns siffror, men de varierar, för det beror på hur man räknar. Under perioden 1983-2015 kostar en genomsnittlig flykting 74 000 kronor för de offentliga finanserna. Jan Tullberg vid Handelshögskolan i Stockholm har räknat på ett annat sätt och kommit fram till en realistisk siffra på totalt 250 miljarder kronor per år. 

    Det godhjärtade landet Sverige består idag av två samhällen, det officiella samhället och skuggsamhället där barn hämtar vapen och narkotika till de äldre, och de lär sig det kriminella beteendet väldigt snabbt. Hänsynslösheten har ökat, man skjuter inte längre för att skrämmas, man skjuter för att döda. Ett hundratal dödsoffer under åren 2015 - 2017 talar sitt tydliga språk, LA kan slänga sig i väggen.

    Enligt SÄPO så finns ca 2000 våldsbejakande islamister och drygt 150 IS-Jihadister som återvänt från Syrien och Irak. Närmare tio procent av landets befolkning är nu födda utanför Europas gränser, detta innebär 1 miljon människor. Vad går gränsen? 

       Man måste våga tala om mängd, om gränser, vad som är möjligt för Sverige. Vår statschef tiger och ger ett sken av att allt är under kontroll, men han förtränger verkligheten, siffrorna talar sitt tydliga språk.


    Klockan är 0415 och det är +10,7gt.

    God natt eller god morgon

    Pelle