Går man in på google och skriver ordet människosyn så får man 451000 träffar. Ordet "människosyn" är i dag ett "inneord" i Sveriges land. Jag tror inte att ordet användes så mycket i andra länder,men som alla vet är begreppet "tro" inte detsamma som att veta. Man använder ordet som ett försvar för det egna syftet."Jag delar inte deras människosyn" är en mening som förekommer väldigt ofta. Man har då lyft sig själv till samma nivå som Jesus eller Maria Teresa och slipper att gå in i närkamp med problemet. Sverige har varit och är ett hycklarnas land,man säger en sak och gör något annat. Är detta något speciellt utmärkande för Sverige? Jag kunde inte slutföra bloggen om "Callgirl-skandalen för lögnerna och hyckleriet antog sådana proportioner att jag till slut inte orkade med att skriva färdigt. Ministrar talade med patos om den lilla människan,frihet och demokrati,därefter hade man beställt tid hos bordell-mamman för att utnyttja en fjortonårig flicka för sina sexuella behov, för man hade en timma ledigt efter lunch. Vad hade dessa ministrar för människosyn som medvetet nyttjade minderåriga för sina snedvridna erotiska behov?

   Amerikanarna bombade Japan med atombomber och mördade hundratusentals civila, trots att kriget var på upphällningen.Vad hade man för människosyn? När Churchill bombade Dresden med fosforbomber och dödade tusentals civila. Vad hade han för människosyn? Man kan ta fram hur många historiska exempel som helst. Men vad sker i dag,i denna minut?

   Obama bombar i Pakistan med drönare trots att civila dödas. Hamas monterar sina raketer i bostadsområden nära barndaghem. Detta görs helt medvetet för att försätta Israel i sämre dager. Vad har Hamas för människosyn.? Svenska regeringen har affärer med Saudiarabien som har en medeltida människosyn med kvinnoförakt och tortyr. Vi reagerar så där lagom och en minister får gå. Man ljuger ända tills man blir överbevisad.

   Men vi kan visa vår ädla natur att vi är goda människor genom att ta avstånd från Sverigedemokraterna och klart och tydligt deklarera, "Vi delar inte deras människosyn",för detta är fullkomligt riskfritt och i linje med samtliga partiers vilja,nämligen att sätta stopp för SD:s framgång. Sverigedemokraterna vill hålla invandringen på en sådan nivå att vi kan mäkta med att ta hand om människorna som kommer hit. Man har undersökt SD och kommit fram till att där finns rötägg som har anknytning till nazismen. Det finns nazistiska tendenser och rötägg i samtliga partier, mer eller mindre. Jag har en bok framför mig av Helene Lööw-"Nazismen i Sverige" som kartlagt tendenserna i vårt land. Att tänka "nazistiskt" har vi överallt,men det är väldigt praktiskt att hänvisa allt detta till ett och samma parti, för vi har då skaffat oss en syndabock och slipper att granskas själva.

    Vi var skenheliga under kriget. Vi kröp för nazismen,vi gömde oss under begreppet neutralitet samtidigt som vi utförde uppdrag för amerikanarna. Vi har alltid haft ett ingående samarbete med CIA och nu sist skickade vi utan att blinka ner två svenskar till Egypten för att förhöras med tortyr. USA har bara accepterat vattentortyr så grovjobbet får göras i arabländerna. Det finns en amerikansk journalist som är uppriktig, han skriver sin rapport varje månad om CIA och deras arkebuseringar över hela världen. Han tar avstånd, för han har en människosyn som avviker från den gängse i superstaten USA.

   Det var julafton för vår press och media när ett par korkade medlemmar från SD filmades på gatan med järnrör i händerna. Det var helt enkelt för bra för att vara sant. Likheten med gatans nazistbusar under hitlertiden var perfekt. Nu hade de visat sitt rätta ansikte och kritiken lät inte vänta på sig,med rubriken "SD visar sitt rätta jag". Det var som att spela mot ett öppet mål.

   Men det konstiga inträffar att sifoundersökningar visar ökade siffror för SD. Hur kan detta vara möjligt? Kan det vara så att människorna tycker att SD har rätt i sitt förslag med en begränsad invandring,att vi inte skall ta emot mer än vi klarar av,att vi skall ha råd och tid att anpassa dessa människor till det svenska samhället? Alternativet blir ju annars invandrargetton med ökad kriminalitet. Det kan också vara så att man genomskådar övriga partiers hyckleri. Man skall aldrig underskatta väljarna för det kan bli ödesdigert i nästa val.

 

Klockan är 1400 och det är +3gr.vintern kryper närmare.

 

God middag

Pelle