Förföljelsen av kristna över hela världen är värre i dag än någon gång i historien. Regeringarna i Väst förmår inte att sätta stopp. Det är märkligt att vi så sällan hör talas om attackerna mot kristna och vandaliseringen av kyrkorna. Det är ett krig som pågår i det tysta. Tystnadens orsak är rädslan för islam.

                 
       

                                                       Sri Lanka

      Våldet mot kristna har under de senaste två åren blivit grövre än under någon annan period i modern tid.  Det är inte ovanligt att kristna hängs eller korsfästs. Men bombdåd mot kyrkor under pågående andakt resulterar i att flest "otrogna" dör. Kristna i Syrien och Irak skulle ha utplånats om inte militär och humanitära organisationer hade kommit  till deras hjälp. Nederlaget för IS är det sista hoppet för att kristna grupper skall kunna återhämta sig.

  

                              

Om branden i Pariskatedralen, byggd på 1100-och 1200 talen hade tekniska orsaker som myndigheterna uppger, eller har orsakats av ett planerat attentat är det svårt att inte se detta som ytterligare ett exempel i raden av förstörelsen av kristna kyrkor i Europa. Denna vandaliseringsvåg kan i många fall kopplas till invandringen från muslimska länder.

  

            

    I Frankrike vandaliseras i genomsnitt två kyrkor varje dag. Målet är att vanhelga allt som är kristet. Inte mindre än 875 franska kyrkor har under det senaste året utsatts för olika grader av vandalisering. Det är tyst om gärningsmännens härkomst, journalisterna tiger. Det är inte förövarna som riskerar att bli stigmatiserade, utan de som vågar sätta denna vandalisering av kristna symboler i samband med importen av immigranter. De anklagas för rasism. Media spelar här en viktig roll. Det är uppenbart att man vill måla upp en bild av islam som "en religion som andra", en fredens och kärlekens religion. Detta är lögn och bygger på dåliga kunskaper, islam betyder underkastelse.

    Ordet islam får inte uttalas i svenska media  även när allt pekar på islamistiska terrordåd. Fega eller okunniga journalister bidrar härmed till islamiseringen av sitt eget land. De vågar inte säga ett ord om den dödligaste ideologin som någonsin funnits.


    Klockan är 1400 och det är +22gr.

   God middag

   Pelle