Sverige borde följa Tysklands och Storbritanniens exempel att dessa terrorister inte tilläts verka i Sverige. Det är Iran som stöder denna organisation som använder Sverige som bas för att planera sina attacker. Organisationen grundades år 1982 med mål att destabilisera regionen. Det är den "islamistiska motståndsrörelsen" med Irans goda minne. I dag har man det uttalade målet att utplåna Israel med militära medel som man benämner Västerländsk kolonialism. Organisationens militära arsenal är betydande och Israel är ständigt utsatt för raketbeskjutning och terrordåd, men detta tystas ner i svensk press. Men det gäller inte bara dåd i Europa utan även civila mål i tex Sydamerika. Den 30 april förbjöd Tyskland terroristorganisationer. Polis och säkerhetstjänst ser nu till att verksamheter som har förbindelser med Hizbolla spåras upp för att attacker skall förhindras.

   

                                     

     Det är hög tid för Sverige att agera och följa Tysklands och Storbritanniens exempel. Trumps administration har lagt det iranskarevolutionsgardet (IRGC) på sin terrorlista Det är en mycket rik ekonomisk aktör i Iran som kontrollerar den iranska ekonomin och som utvecklar de iranska interkontinentala långdistansmissilerna och även det iranska kärnvapenprogrammet.

     Medlemmar ur dessa grupper finns i Sverige och har i strid med utlänningslagen beviljats asyl. Migrationsverket gör i princip inga bakgrundskontroller och därmed blir Sverige mycket sårbart. Dessa grupper får sina kontakter i den Iranstödda Iman-Alimosken i Järfälla. De tillhör den mest brutala organisationen i världen och begår brott mot mänskligheten. De finansierar även sin verksamhet med internationell droghandel.

    

                            

     Den svenska regeringen är fullt medveten om denna verksamhet, men väljer att ha en god relation med Iran för att gynna svensk export. Under andra världskriget sålde vi kullager och järnmalm till nazisterna ända till USA ilsknade till och hotade med att bomba SKF i Göteborg. Vi har ingen trovärdighet och Trump kan lägga en handelsblockad som berör Sverige och som affärsman vet han nog hur detta skall skötas, då kommer det att svida i skinnet.

     Sverige befinner sig i fel sällskap. Dessa figurer ovan känner bara förakt för vårt agerande och Israel känner en stor besvikelse för att vi inte förstår.


     Kloockan är 1700 så jag önskar alla en god middag.

     Pelle