Göteborg, "The Swinging Town", staden med rhythm, puls och händelser. Staden där trycket är hårt, alltid något på gång. Tråkighetens stämpel har förbytts till dess raka motsats och några kallar nu Göteborg för Europas "New Orleans". Ungdomar strömmar till från hela Västsverige, och på mindre än en timma når man händelsernas centrum. Staden med den nya Arenan är nu ett dragplåster med events varje kväll. Vädret har ingen betydelse då taket kan dras över de uppträdande om det skulle börja regna. Arenan som byggdes på rekordtid på privat initiativ har blivit en guldgruva då den fyllde ett länge efterfrågat behov för hela Västsverige. Det rådde stor politisk enighet i frågan som drevs av det nya partiet "Demokraterna i Göteborg". Det hade var lätt att nå enighet hur ett program skulle utformas, mycket tack vare den digitala tekniken och en öppenhet från politikernas sida. KS ordförande Martin Wannholt höll ett bejublat invigningstal inför 75 000 åhörare innan Bruce Springsteen sparkade igång första låten, Det svängde ordentligt med den perfekta akustiken. Göteborg hade nu tagit ett stort steg och vi hade fått ett komplement till Göteborgs-Operan. Göteborg blir nu kulturens metropol.

     

                   

                                               Thats it folks.

   Så här skulle det kunna bli. För att behålla ungdomen, sätta staden på kartan efter åratal av byråkratisk sörja. Det behövdes ett val där alliansen segrade och Demokraterna i Göteborg fick mest röster. Det hade varit en kamp om varje röst, men till slut segrade förnuftet över Kartellen. Man måste ha mål och drömmar annars händer ingenting. Man måste våga satsa, riskera ett bakslag, men inte med skattebetalarnas pengar. Makthavarna skall sköta andra saker och hjälpa till när det behövs under full insyn. Vi är på väg, men det blir en seg kryss till målet i september 2018. Men vi är förberedda efter många år av diskussioner. Öppenheten är stor, invånarna har mer och mer insett att det är dags att ta del på ett aktivt sätt, ingenting fås gratis. Det gäller bara nu att inget går snett fram till valet, allt måste vara under kontroll. Med denna blogg vill jag slå ett slag för en ny Arena. Lyckas vi med detta så vänder vinden definitivt 

                                 

                       

 Det är här den skall ligga. Det finns säkert en nyare skiss på hur området skall se ut.
                                                          

   Där lyckades jag få in bilden på en annan konsert. Där var det högt tryck. Det var i Kungälv tror jag, en välgörenhetskonsert.


   

                                    Så kom loss, se möjligheter med Göteborg som "The swinging Town". Västsveriges kulturella metropol. Staden med beat där allt är möjligt och ungdomen kommer att stanna. Denna blogg med anledning att någon på Facebook ansåg att det gäller nu att få med ungdomen.


   Klockan är 1800 och det är +11.4gr

   Ha en härlig kväll.
  
   Pelle