Svenskarna är ett folk som inte vill ha konflikter. Vi har inte haft krig på tvåhundra år så vi blir rädda om något oförutsett inträffar. Vi tycker illa om motsättningar, så målet blir därför consensus. Det är trevligt med debatter där man trängs i politikens mittfåra, men vissa ämnen är tabu. Men vi är bra på att lösa andras problem, och vi behöver aldrig konfronteras med det konkreta. Vi är mästare på att formulera oss, och att välja de rätta orden. Vi sätter upp fingret i luften och försäkrar oss om att vi ligger rätt i tiden.Bilden av Sverige utanför landets gränser varierar därför i högsta grad. "Sverige är ett neutralt land som alltid ser till att befinna sig på den segrande sidan", sa en gång en brittisk journalist. Detta med anledning av vårt dubbelspel under andra världskriget.

   
                      

                                           Kobane i dag.


   I Mellanöstern pågår ett religiöst krig, ett blodbad, där gatorna i staden Kobane täcks av lik med avhuggna huvuden. Människor flyr i panik inför dessa grymheter. Kriget  är identiskt med händelserna för 1400-år sedan, då Mohammed lade under sig det arabiska landet. Dessa religiösa stridigheter har under denna tid pågått med jämna mellanrum och man börjar fråga sig om krigen överhuvudtaget  kommer att ta slut då  dessa krigare älskar döden mer än livet, Jihad är målet och ett heligt krig enligt Koranen.

   Svenskarna mår dåligt av att se dessa förfärliga TV-bilder på lidande barn och död. Alla är vi överens om att detta som utspelas framför våra ögon är helvetet på jorden. Vi måste hjälpa till och därmed har vi i dag en humanitär invandring av gigantiska mått. Vad detta innebär för landet funderar vi inte så mycket över, några gör detta, men förpassas ut i kylan. Man får absolut inte föra några diskussioner om konsekvenser när människor lider, så det får bli som det blir. Men det finns en annan sida som vi förtränger. De som lyfter fram denna kallas cyniker, islamofober, rasister och nazister och därmed är debatten död. Islams ideologer ser andra saker, nämligen ett nytt starkt islamiskt välde.

   
                                     

   Vår bostadsminister Mehmet Kaplan (Mp) har förklarat sin syn i den Turkiska televisionen. Han anser att det är islamofobin som driver unga muslimer att slåss för IS. Hans recept är därför att man i Sverige skall öka sina anslag till moskéerna. Detta är ett genomtänkt uttalande. Svensken får dåligt samvete och därmed ökar möjligheten att få ett ökat bistånd. Han inbjuder också antisemitiska grupper för att föreläsa för riksdagens ledamöter. Han arbetar effektivt för det stora målet, nämligen att förändra Sverige till fördel för Islam. Låt oss se vad som händer.

   
                              

   Sveriges tolerans och konflikträdsla utnyttjas av muslimerna för att islamisera Sverige. Betydelsefulla islamska ideologer säger rent ut att det är nu vi har chansen att bygga upp islam i Europa. Människorna är degenererade, de har lämnat sin Gud och har inget mål. Den demokrati de omhuldar blir vår möjlighet och därmed Västerlandets fall, det är vår tid nu.

   I Sverige presenteras en "sanning" som medborgaren anser är lögn och därmed befinner sig landet i kris. Sopas missförhållandena under mattan så är den moraliska katastrofen väldigt nära. Det är ingen tvekan om att Sverige närmar sig denna punkt. Den "officiella" sanningen och den medborgaren upplever i hanteringen av invandringsproblemet är mycket allvarlig, då det på sikt handlar om Sveriges överlevnad som nation. Det allvarligaste är att den politiska eliten och media vägrar att inse att det finns ett reellt problem. Det vi får höra är att migranter integreras väl i vårt samhälle, de utgör en värdefull tillgång för nationen. Detta gäller för kulturnära områden, i övrigt fungerar ingenting. Muslimska migranter integreras nästan inte alls, för det ser mullor och imamer till att det blir på det viset. Resultatet blir alltmer avskärmade ghetton.


                         


   Man måste kunna tolka de signaler som hela tiden ändå finns i den "styrda" svenska pressen. Det är också nödvändigt att ta del av utländsk press så att bilden blir tydligare. Det är därför jag skriver dessa rader. En tanke är, kanske inser våra förtroendevalda att det hela gått överstyr och att det är försent att påverka händelsernas förlopp.

   Det går inte att lösa ett problem om man inte erkänner dess existens.

   Min research inför nästa blogg kommer att inriktas på konkreta fall i Sverige som visar att förändringen kommer smygande. Där varje händelse sätts in i ett större sammanhang.En skrämmande bild framträder som vad på sikt kan drabba oss.


   Klockan är 1550 och det är + 11gr.

   God kväll

   Pelle